Navn: Jeg heter Ann-Cecilie Gjerset.
Hvor holder du kurs: Jeg er med som hjelpeinstruktør i Skien og Porsgrunn.
Hvilke kurs har du: Jeg er med på både valpekurs, grunnkurs, hverdagslydighet, og andre typer kurser vi har.
Hva slags hund har du: Pr i dag har jeg 3 miniature bull terriere hjemme, par stykker ute på fôr, samt en staffordshire bull terrier ute på fôr. Jeg har tidligere hatt langhåret collie, rottweiler og presa canario.
Hva er interessene dine: Min største interesse er mine hunder, men driver med litt fiske ved siden av, samt er veldig glad i friluftsliv.
Hva er yndlingsfargen din: Min yndlings farge er blå og rosa, noe som gjenspeiler seg i hundene mine.
Hvor mange år har du jobbet som instruktør: Jeg har jobbet som instruktør hos Din Hundeskole siden 2019, og trives veldig godt med det.
Driver du med noen hundesporter og konkurrerer du, eventuellt i hva: Driver med utstilling og Barn Hunt med mine minibuller, men har tidligere prøvd oss innen agility, rallylydighet og blodspor med både minibullene og staffen.
Hvilke utdannelser/kurs innen hund har du: Som utdannelse så gikk jeg grunnkurs naturbruk på videregående, der vi hadde om husdyrhold, gårdsbruk og skogbruk. Jeg tok i 2018/2019 instruktørutdannelsen hos Din Hundeskole. Jeg har innføringskurs i weightpull, og har tidligere vært rideinstruktør.
Hvor gammel er du: Jeg er straks 36 år gammel.