Site Overlay

Hundelufting


Tønsberg Hundelufting

Har du som mange andre lange arbeidsdager og dårlig samvittighet for din firbente venn? Er du forhindret i å ta med hunden din ut på tur? Vi tilbyr hundelufting i Tønsberg og Nøtterøy mand- fred 8.00-15.oo. Vår målsetting er at hunden skal få rikelig med mosjon, lek og sosialisering i løpet av turen. Velkommen til alle som ønsker å trene hund og lære noe nytt.I tillegg til tur og trening med de firbente, er vi stolte forhandlere av det kaldtpressede Naturfôret til Markus Mühle og Luposan, som kan kjøpes i den lille hundebutikken på Brattås som holder åpent etter forespørsel.

Ta kontakt for en hyggelig hundeprat, og hør med oss hva vi kan tilby deg og din hund.
Tønsberg hundelufting eies og drives av Maria Hovland Moronski, 31 år fra Tønsberg. Etter 17 års erfaring med hundehold og instruktør utdannelse, startet hun eget hundelufte firma høsten 2009. Hun elsker alt på fire ben, da spesiellt hunder, og skogen er hennes fristed.

Maria har bred erfaring innen hverdagslydighet og agility. Hun har tidligere hatt Border Collie og Australian Shepherd. Nå har hun en nydelig Rhodesian Ridgeback

Tlf: 92204309
Mail: post@tonsberghundelufting.no
Hjemmesiden:http://www.tonsberghundelufting.no

Copyright © 2020 . Din Hundskole. | Utviklet av Terrahost AS