Site Overlay

Adferd og Privattimer(PT) individuelt med mennesker og hunder

Vi i Din Hundeskole er nå klare til å vise dere alle at vi alltid tar våre kunder og etterspørsler på alvor. Vi har de siste årene sett at det er et stort behov for mer hjelp hjemme og at flere og flere sliter med hund i hverdagen.

Vi lanserer av den grunn en egen avdeling som utelukkende kun skal jobbe med Adferd og Privattimer(PT) individuelt med mennesker og hunder.

Både Berit og Sten har brukt mange år på å studere hundens adferd og samspillet mellom hund og mennesket. Vi har begge gått i lære hos Thomas Thorvaldsen i fem til ti år og tatt instruktørutdannelse hos Din Hundeskole. Vi har deltatt på alt vi har fått muligheten til å være med på av kurs og observasjon av privatkonsultasjoner. Dette har etterhvert blitt til en lang erfaring med hundetrening, adferdsmodifisering, læringsteori, problemløsning og utdanning innen formidling og kommunikasjon. Vi har nå i mange år holdt 3 og 4 kurs per kveld, 3 kvelder i uka i tillegg til helger.

Berit er grunnlegger, instruktør, kontorsjef og administrator for Din Hundeskole. Mens Sten har jobbet som instruktør, hatt private konsultasjoner og ansvar for web og design av nettsider Vi jobber også med egne interne instruktører som på litt sikt vil komme inn i denne avdelingen for å kunne utføre enda flere oppdrag. Vi vet fra tidligere av at dette trolig kommer til å bli veldig godt mottatt i vårt marked. Men da behovet er så stort ber vi om forståelse for at det til tider påregnes noe vente tid. Du vil alltid få et svar enten på e-post eller via telefon hvor vi gir et lite estimat på en tidsramme.

Vårt mål:
Vårt overordnede mål med jobben vår er at både hund og eier skal få en tillit til hverandre og etablere et felles språk som gir et grunnlag for god kommunikasjon i hverdagen.

Ettersom vi har etablert et team som hele tiden jobber kreativ, finner nye løsninger på ting og utfordrer gamle overbevisninger, så tar vi imot alle utfordringer med største ydmykhet og respekt. Vi forstår at alle hunder og mennesker er ulike og at vi må bruke all kunnskap og erfaring på en smart måte for å møte den enkelte hund sitt unike behov.

Alle konsultasjoner med Adferd og Privattrener må da sendes inn via vår ny hjemmeside slik at vi får kanalisert alt inn en plass og da vil alle få raskere tilbakemelding på sine saker.

Men husk for at vi skal kunne hjelpe deg er det viktig at du er motivert til å trene og være involvert. Vi legger mye arbeid i å hjelpe deg og hunden din slik at dere får en bedre hverdag sammen.

Sjekk ut vår ny side HER FINNER DU VÅRE TJENESTER OG PRISER

Med vennlig hilsen
Berit og Sten

Copyright © 2021 . Din Hundskole. | Utviklet av Terrahost AS