Site Overlay

DOGS4ALL – 19 og 20 november

DOGS4ALL – lørdag 19/11 og søndag 20/11 Kl.08.00-18.00  i hall C
kl.14-15 har Thomas Thorvaldsen foredrag på senen i hall C – rett ved standen vår.
Her er vårt program på messa:
– BARN & HUND
Barn & hund kurs har vi i flere byer hele året. Vi har også ukeskurs og holder på å starte opp helg eller ukesleir for barn og ungdom med hund. Her lærer barn hvordan være sammen med hunden sin. Du finner en egen barnekrok på standen vår hvor barn kan lære å hilse på hunder, gjøre hinderløype med eller uten hund og vi har en egen lekekrok for de minste barna.
– PUMIENE Essi og Lotta (de har pauser)
Essi og Lotta er hundene som jobber i DIN HUNDESKOLE I NORGE. De er med i dag for å vise hvordan hilse på hunder og de elsekr å bli kost med. Hundene har pauser når de trenger det.
– AGILITY
Ta med hunden din og kom innom for å prøve vår enkle agilitybane. Alle raser kan kose seg med agility og vi kan holde på for gøy eller for å konkurrere. Så agility er for alle.
På Lørdag vil vi i DIN HUNDESKOLE I NORGE hjelpe deg og på søndag kommer Tarjei Bratt Hveding Gabrielsen fra Klypen agility og landslaget for å hjelpe deg.
– INSTRUKTØRUTDANNELSE
På DOGS4ALL lanserer vi en ny og utvidet instruktørutdannelse. Så ønsker du mer informasjon og veiledning om hva vår utdannelse inneholder er du velkommen til vår stand i hall C
– VALPEHJELPEN
Har du akkurat fått ny valp eller planlegger å skaffe deg en så ta turen innom DIN HUNDESKOLE standen i hall C for hjelp og info.
– BEVISST TILSTEDEVÆRELSE I ØYEBLIKKET
Hvorfor er det viktig å være tilstede sammen med hunden din? Kom innom DIN HUNDESKOLE i hall C for mer informasjon
– TRIKS & MORO med Hund
Hvordan ha det moro sammen med hunden din med lek og moro. Vi viser deg triks og aktiviteter du enkelt kan gjøre sammen med din egen hund. Du kan ta med deg egen hund og prøve eller vi viser deg.

Copyright © 2021 . Din Hundskole. | Utviklet av Terrahost AS