Site Overlay

UKESKURS / SOMMERKURS i PORSGRUN med oppstart 12 august

I UKE 33 kommer THOMAS THORVALDSEN til PORSGRUNN for å holde hundekurs!
Kurset er 12, 13, 14 og 15 august kl.18-21, med hund alle dagene.

Han er en av grunnleggerne av Din Hundeskole og har snart 20 års erfaring med å holde kurs for hundeeiere. Thomas holder foredrag på alle våre kursoppstarter og har hovedansvaret for alt faglig innhold hos Din Hundeskole.
Thomas har hjulpet mange hundre familier med å få hunden til å fungere godt i familielivet og har bred erfaring med å løse krevende utfordringer vi ofte møter i hundeholdet.
Alle kursene til Thomas handler om å etablere et felles språk mellom oss og hunden, slik at hunden mestrer situasjonene i hverdagen på en god måte.
På dette kurset vil du få muligheten til å komme med dine personlig ønsker for hva du vil få til i samspill med hunden din, og du vil få konkrete verktøy til å løse utfordringer og etablere et godt samarbeid i de situasjonene som er viktig for deg.
Thomas driver også et firma som heter Klar Kommunikasjon hvor han jobber som foredragsholder for bla bedrifter, skoler, barnehager, folkeuniversitetet, opplæringskontor ift kommunikasjon, læringsteori, selvutvikling og selvledelse.
Han har også drevet helseklinikk og jobbet som terapeut i mange år. For mer informasjon se www.klarkommunikasjon.no.

Påmelding fra vår hjemmeside www.dinhundeskole.no eller tlf: 40413635 eller mail: berit@dinhundeskole.no

Copyright © 2022 .Tlf: 40 41 36 35. Din Hundskole. | Utviklet av Terrahost AS