Site Overlay

Om oss

Thomas Thorvaldsen og Berit Hotvedt startet Din Hundeskole I Norge i 10/4-2012. I dag eier og driver Berit hundeskolen alene.

Instruktører i Din Hundeskole:
Berit Hotvedt
Jan Vidar Bakker
Ann Kristin Borge
Thomas Thorvaldsen
Kjersti Winnes Steiner
Vigdis Momork
Roy Syversen
Sophie Nyrerød
Tonje Røyseth
Natalie Sæle
Veronika Steiner
Tarjei Bratt Hveding-Gabrielsen
Birthe Sjuls Thoresen
Ann-Cesilie Gjerset
Ørjan Hansen
Sten Huseby

Ambassadør og administrasjonen:
Catrine Hotvedt
Marianne Stokholm

Mer innformasjon om alle våre instruktører kommer.

Hos oss blir alle sett å hørt og tatt godt vare på. Vi har individuell oppfølging på alle våre kurs og mulighet for å stille spørsmål slik at du får den hjelpen nettopp du trenger.

Alle våre instruktører holder meget høy kvalitet og kan vise til resultater med sin egen hund. Slik at du vil være helt sikker på å få den beste hjelpen med din hund.
Vi har fag etterutdanning 4 ganger i året og 4 samlinger med hundetrening som alle instruktørene deltar på totalt 8 samlinger. I tillegg deltar alle på kurs sammen med sine hunder for å lære mer om interessefeltene sine. Noe som gjør at vi kan tilby tilrettelagte kurs for enkelte temaer i tillegg til de vanlige kursene vi har.

Så vi i Din Hundeskole utvikler hele tiden vår kunnskap og vi reiser ofte på kurs/seminar slik at alle er oppdatert og kan bidra for deg og din hund.

Velkommen til Din Hundeskole – VI ER HER FOR DEG

Vårt mål:

Vårt overordnede mål med jobben vår er at både hund og eier skal få en tillit til hverandre og etablere et felles språk som gir et grunnlag for god kommunikasjon i hverdagen.

Ettersom vi har etablert et team som hele tiden jobber kreativ, finner nye løsninger på ting og utfordrer gamle overbevisninger, så tar vi imot alle utfordringer med største ydmykhet og respekt. Vi forstår at alle hunder og mennesker er ulike og at vi må bruke all kunnskap og erfaring på en smart måte for å møte den enkelte hund sitt unike behov.

På vår nettside finner du mer informasjon om alle våre kurs

Vi holder kurs og foredrag i Vestfold, Telemark og Østfold fast hele året. Så reiser vi rundt i hele landet på oppdrag.

Copyright © 2021 . Din Hundskole. | Utviklet av Terrahost AS