Site Overlay

Dyrleger

AniCura SKIEN DYREKLINIKK

Anicura Skien dyreklinikk og DIN HUNDESKOLE I NORGE har startet et samarbeide for å bidra til omsorg og det beste for mennesker og dyr.
Tlf: 35538111 – Strømdaljordet 6, 3727 Skien

På http://www.skiendyreklinikk.no kan du lese om Anicura Skien Dyreklinikk.

Anicura Skien Dyreklinikk ligger i landlige omgivelser 3 km fra Skien sentrum. Dyreklinikken ble etablert av veterinær Niels Højgaard Andersen i 1977 og syv år senere flyttet de inn det arkitekttegnete nybygget. Skien Dyreklinikk drives i en 400 m2 stor bygning, og er i dag godt utstyrt med det som skal til for å drive et moderne hospital for dyr.

Klinikken har fått nye eiere, veterinærene Camilla Aschehoug Krogsrud og Jan Håkon Greaker har overtatt driften av Skien Dyreklinikk.
Etter over 10 år med studier, jobberfaring og etterutdanning i utlandet er ambisjonen å ta klinikken inn i en ny tid der gamle tradisjoner og god service skal kombineres med moderne utredning, diagnostikk og utvidet behandlingsmetoder.

Stenmalen dyreklinikk

Tom Muhrman ble uteksaminert veterinær i 1984 i Vest-Berlin, og startet i 1985 Stenmalen Dyreklinikk sammen med Marjaana Mikkola Muhrman, som også har sin veterinærmedisinske utdannelse fra Berlin.

Tyve år i smådyrpraksis har gitt oss bred erfaring i yrket vårt.Vi legger stor vekt på høyt faglig nivå, og deltar derfor hyppig både på nasjonale og internasjonale etterutdanningskurs. Like viktig for oss er individuell omsorg for hvert enkelt dyr og dens eiere. Vi følger opp pasientene våre; – et gjensidig tillitsforhold mellom oss og dyre-eierne er et av grunnprinsippene i vårt arbeid.

Mette Faugstadmo er vår tar imot timebestillingene, og holder orden på klinikken. Mette har god kunnskap om dyr, og er et aktivt friluftsmenneske.

Stenmalen Dyreklinikk ligger sentralt i Tønsberg,med noen hundre meters gangavstand til Tønsberg jernbanestasjon og sentrum,men likevel i rolige villa-omgivelser og med nok av egne parkeringsplasser.

Stenmalen dyreklinikk
Harbitzgate 6
3111 Tønsberg
Telefon: 33 31 35 28
http://www.stenmalen-dyreklinikk.no/
Åpningstider: man kl09.00-18.00 tirs til fre kl 09.00 -14.00

A-Vet Smådyrklinikk

A-Vet Smådyrklinikk i Larvik.

Tlf: 33 13 98 40

www.a-vet.no

Nøtterøy Skjærgårds Dyrlegen

Løkkeåsveien 22A

3138 Skallestad33 32 08 80 – 47 39 04 70Din Hundeskole har startet et samarbeide med Skjærgårds Dyrlegen på Nøtterøy.
Elin Grimsrud driver denne klinikken og hun tar godt vare på deg og ditt dyr.

Copyright © 2020 . Din Hundskole. | Utviklet av Terrahost AS