Site Overlay

Hundepass

STOKKE DYREPENSJONAT

Anholtveien 54, 3160 Stokke
Tlf: 93 08 35 26
www.stokkedyrepensjonat.no

Stokke Dyrepensjonat
(Tidligere Jarlsberg Dyrepensjonat)
Offentlig godkjent dyrepensjonat
Vi holder til i idylliske og fredelige omgivelser i skogen.

Pensjonatet er inndelt i to avdelinger, der begge avdelingene har varmepumpe, noe som gir god luftsirkulasjon og jevn temeratur hele året. Det er 8 hunderom i hver avdeling. Den ene avdelingen er først og fremst for valper, eldre hunder, små hunder …
Vi har kurver og tepper til alle hundene, men ta gjerne med egne tepper etc., hvis ønskelig.
Pensjonatet har i tillegg et eget rom med to hunderom, disse er uten tilstøtende luftegård.
Vi forer med Krönch hundefor, men ta gjerne med egen hundemat hvis du ønsker det.

THORSHEIMKENNEL

Velkommen til Thorsheim Kennel & Hundehotell

Thorsheim Kennel ligger i idylliske omgivelser på Fjellenga Gård langt inne i Andebus dype skoger, men allikevel bare 10 minutters kjøring fra E18, 1 time og 15 minutter fra Oslo. Torp Flyplass er ca. 20 minutter unna.
I disse fantastiske omgivelsene har vi turterreng tilgjengelig sommer og vinter, bare ved og åpne døra.

Hundepensjonat i Vestfold

Hos oss er alle raser velkommen! Når hunden din er på ferie hos oss, vil den bo alene i eget rom med tilgang til egen hundegård. Det er tak over alle  våre hundegårder, slik at hunden kan ha det trivelig ute i all slags vær. Våre gjester får daglig gode turer i flott natur. Vi har også en stor luftegård, der flere hunder kan leke og omgåes. Det vil til enhver tid være under kontrollerte omgivelser.

Hvorfor velge Thorsheim Kennel & Hundehotell ? Vi har bred erfaring med alle typer hunder. Vi vektlegger et rolig hundehold, og sikkerhet for din hund under oppholdet hos oss. Hos oss bor din hund i eget rom uansett sesong, da er vi sikre på at din hund får mulighet til å trekke seg tilbake, uten å bli stresset opp av rom kameraten. Ved å bo i eget rom er vi også sikre på at din hund får sitt måltid, uten forstyrrelser. Vi  har en fast pris hele året, uten noen form for tillegg i prisen. Ønsker du kloklipp, eller at hunden din har behov for medisinering osv. ? Dette ser vi på som en service, og ikke en tjeneste vi tar betalt for.

Vi har faste dager i uken hvor vi henter og leverer hunder i Oslo området.

Tlf: 99 46 39 11
Adresse: Fjellenga gård, Hauganveien 22, 3158 Andebu
Hjemmeside: www.thorsheimkennel.no

Copyright © 2020 . Din Hundskole. | Utviklet av Terrahost AS