OM DIN HUNDESKOLE

Din Hundeskole I Norge ble etablert på Thomas Thorvaldsen sine oppdagelser rundt hva som virkelig ville hjelpe i kommunikasjon mellom hunden og dens eier. Sammen med Berit Hotvedt started han hundeskolen i 2012.

I den samme perioden startet de også Din Hundeskole sin ett-årige instruktørutdannelse som i dag har blitt veldig populær, og i 2021 ble 4. runde med utdannelsen fullført.

Vårt overordnede mål med jobben vår er at både hund og eier skal få tillit til hverandre og etablere et felles språk som gir grunnlag for god kommunikasjon i hverdagen.

Ettersom vi har etablert et team som hele tiden jobber kreativt, finner nye løsninger på ting og utfordrer gamle overbevisninger, så tar vi imot alle utfordringer med største ydmykhet og respekt. Vi forstår at alle hunder og mennesker er ulike og at vi må bruke all kunnskap og erfaring på en smart måte for å møte den enkelte hund sitt unike behov.

Vi holder kurs og foredrag i Vestfold, Telemark og Østfold fast hele året. I tillegg reiser vi rundt på oppdrag i hele landet.

Velkommen til Din Hundeskole – VI ER HER FOR DEG

Oversikt over alle våre kurs

Din Hundeskole I Norge
Hotvedtgrenda 14
3158 Andebu
Tlf. 40 41 36 35
post@dinhundeskole.no

Åpningstider

Man–fre: kl. 11-18
Lørdag: kl. 11-15
Søndag: stengt