Site Overlay

Øvrige kurs

Agility kurs
Agility utøves på en agilitybane der hindre er satt i system etter bestemte regler. Hindrene kan være høydehopp, oxer (dobbelthinder), mur, bord, balansebom, vippe, møne, slalåm, tunnel, pølse, hjul og lengdehopp satt i system og kombinasjoner. Utformingen av banen er utelukkende opp til dommeren og dommerens fantasi men den naturlige siden å handle hunden på må skifte minst to ganger. Det arrangeres også agilitykonkurranser for lag og i hopp.

På våre kurs kan alle raser og hunder delta da det er en hund ute av gangen. Om det er flere hunder ute av gangen er det gjerder imellom. Alle aldere kan også delta da vi tilrettelegger treningen utifra alder og rase.

Konkurransekurs
Ønsker du å trene til konkurranse kan vi i Din Hundeskole tilby bronsemerkekurs.
Om du vil videre i konkurransetreningen anbefaler vi at du tar kontakt med Horten Hundeklubb.
Du kan lese mer om disse på: www.horten-hundeklubb.no

Moro / Triksekurs
Moro, triks og innkallingskurs: Her blir det intro til spor, hinder, bakpartskontroll, rygge, sitte bamse, lydighet og flere artige triks og aktiviteter vi kan gjøre sammen med hunden vår. Hvordan trene innkalling for å gjøre at hunden vår kommer når vi roper på den. Kurset tilrettelegges for alle og det blir tips i forhold til hvordan vi kan gjøre disse øvelsene med det utstyret vi har hjemme. Vi vil også gå igjennom kommunikasjon og gode grenser for eier og hund.

Utstillingskurs
På kurset går vi igjennom hvordan du best mulig kan vise din rase på utstilling og hvordan gi hunden en god opplevelse denne dagen. Vi går også igjennom forberedelser til utstilling: pelsstell, kloklipp, hvordan kle oss, påmelding og utstillings regler. Hva som gjelder på utstillingen. Hvordan føre hunden i ringen og stille den opp. Når møte opp og hvordan forholde oss til dommere/ring personell. Kurset er både teoretisk og praktisk og passer for alle raser i alle aldre.

Barn & hund kurs
På disse kursene kan barn ha med egen hund eller låne hund av oss. Det er max 6 barn på disse kursene da vi ønsker å gi barna god oppfølging.
Kursene passer for barn fra 5 år og oppover. Er barna under 10 år må en voksen delta sammen med barnet. Vi lærer barnet hvordan håndtere hunden og hvordan få kontakt med hunden. Vi gir også barnet informasjon på hvordan lære inn lyder, øvelser og triks.

Ukekurs/sommerkurs
Ønsker du å bli med på ukekurs/sommerkurs? Dette kurset går over 2, 3 eller 4 kvelder etter hverandre.

Copyright © 2021 . Din Hundskole. | Utviklet av Terrahost AS