Project Description

Berit, Thomas og Elise kom inn i livet mitt på det tidspunktet jeg trengte de mest. Jeg hadde lenge gått på kurs, og ville lære og bli bedre, men følte ikke jeg fikk det til. Jeg hadde gått både valpekurs, grunnkurs to ganger og hverdagslydighet. Jeg hadde testet pølser, strupebånd, ball, lek og korrigering. Jeg hadde en schæfertispe på 1,5år og hun bjeffet på alle hundene jeg møtte.

Mennesker, barnevogner og sykler kunne også være skummelt. Hun dro i båndet, stresset og var usikker. Mestringsfølelsen jeg lette etter forsvant mer og mer hver dag, og turene våre ble kortere og kortere. Jeg dro meg selv på kurs, i håp om å få hjelp, men følte ikke jeg fikk noen individuell hjelp. Kurset var lagt opp likt for alle, uavhengig av hvordan hund du hadde. Noen av instruktørene hadde ikke vært borti en schæfer før engang, og viste ikke hvordan de skulle håndtere det eller hjelpe meg. Tilslutt ville jeg bare lufte hunden i hagen, så jeg slapp å møte på noen, få dømmende blikk eller kommentarer.

Jeg husker jeg først sendte Berit en mail, og deretter ringte henne. Jeg spurte pent om de ikke kunne hjelpe meg med denne bjeffingen, da det hadde blitt et stort problem. Jeg følte meg flau og liten, som måtte spørre om hjelp, men er utrolig glad i dag for at jeg gjorde det. Berit hadde heldigvis plass til meg på et barn og hund kurs, og lovte meg individuell oppfølgning og hjelp når jeg kom. Hun fikset til og med plass på “Gå pent i bånd-kurset” den ene dagen. Da jeg kom den første dagen, gruet jeg meg skikkelig. Jeg viste at hunden min kom til å stresse, bjeffe og dra i båndet, og håpet jo selvfølgelig at de kunne hjelpe meg. Berit smilte fra første stund, og gav meg en trygghet og ro som jeg ikke har fått noe annet sted. Hun ba meg ta ut hunden, begynne å gå med den så hun kunne se hvordan den var, og deretter få lov til å gå med den selv. Etter mindre enn 5minutter hadde Berit roet hunden min, gitt meg noen gode tips og “backet” meg opp. “Her hos oss får alle individuell hjelp, og alle skal bli sett” husker jeg hun sa.

Jeg følte at jeg endelig hadde funnet et sted som kunne hjelpe meg, og som ikke dømte verken meg eller hunden min. Etter to dager på kurs dro hunden min nesten ikke i bånd, hun gikk rolig, og vi kunne passere alle hundene uten stress eller bjeffing. Det å få individuell hjelp, noen som forstår seg på problemet du har og kan hjelpe deg å løse deg, er virkelig ubeskrivelig. Det å lære seg å roe hunden ned, trygge den og gi den ro, samt kunne stoppe den, har gitt meg en mye roligere hund med større selvtillit. Jeg har gått flere kurs med Berit, Thomas og Elise og er veldig fornøyd. De har alle tre hver sin rolle, og sammen er de et flott team. Berit er utrolig snill og ønsker virkelig det beste for deg og hunden. Hun gir deg en ro du ikke trodde du hadde, og hun klarer å få frem det beste i oss som ekvipasje. Hun støtter, roser og er flink til å korrigere. Hun stiller alltid opp, og er behjelpelig, uansett hva det er. Thomas er utrolig engasjert og er flink til å visualisere læringen, så det blir lett og gøy å lære. Han har troen på enhver ekvipasje, og mener at alle problemer kan løses.

Han har jobbet med mange hunderaser og har utrolig masse erfaring. Dette er en trygghet som jeg syns er virkelig. Han er dessuten flink til å se individet, og å jobbe med hundefører og, ikke kun hund. Elise er en evig optimist, og er alltid blid. Hun har mange gode tips, og klarer å se både feil og forbedringer. hun engasjerer seg og gleder seg på dine vegne. Hun er flink til å minne deg på hvor langt du har kommet, når du selv glemmer det. Vi har i dag kommet lenger enn jeg trodde var mulig, på kun 6måneder, og jeg har fått en mestringsfølelse og ro jeg ikke hadde før. Hunden min kan enda bjeffe på noen hunder, men med enda mer trening, så vet jeg at vi vil få det bort. Din Hundeskole i Norge gir deg individuell oppfølgning, og tilrettelegger kurset etter hver enkelt. De holder ikke et kurs som er likt for alle, eller en mal som alle må passe inn i. De tilpasser, så du får teknikker som fungerer for deg og din hund, og følger deg opp.

De bryr seg genuint om hver enkelt, og ingen spørsmål er for dumme. Jeg vil anbefale Din Hundeskole i Norge til alle jeg kjenner. Deres måte å jobbe på er noe jeg er stolt av og kan stå for ? Tusen takk for alle hjelp hittil, Berit! Dere er GULL verd, og det håper jeg dere er klar over.

Jeg er ihvertfall veldig takknemlig. Silje

Tilbake til referanser

Din Hundeskole I Norge
Hotvedtgrenda 14
3158 Andebu
Tlf. 40 41 36 35
post@dinhundeskole.no

Åpningstider

Man–fre: kl. 11-18
Lørdag: kl. 11-15
Søndag: stengt