Project Description

SELMA

Da jeg gikk i 8.klasse begynte jeg på hundekurs hos Thomas, hunden min var ikke mange månedene gammel. Da hun ca. var 7 måneder hadde den tatt brosjemerket, alt takket være Thomas. Familien min og jeg var helt blank på hvordan å dressere en hund, men med all den hjelpen Thomas har bidratt med har hunden min blitt en trivelig og lydig hund.

Hadde ikke jeg gått på kurs (det er jeg som har lært mest og har trengt kunnskapen) kunne min hund endt opp som en veldig dominat tispe helt ute av kontroll. Jeg har lært alt fra hvordan lære inn øvelser, hvordan min holdning og kroppsspråk har innvirkning, hvordan en hund tenker og en masse mer. Jeg går alltid fra hvert kurs og føler jeg har lært noe. Hvis det er noe jeg trenger hjelp med eller lurer på føler jeg aldri dum som stiller spørsmål, både Thomas og Berit er alltid hjelpsomme og hyggelige.

Måten Thomas kommuniserer med hunder og mennesker er helt fantastisk. Alle hundene jeg har sett blir glade for å se Thomas. Han klarer å ro de mest energirike og gire opp de daffeste hundene. Jeg har sett han ta kontroll over mange hunder bare ved å stå vedsiden av, jeg ville vurdert å kalle han hundevisker. Jeg har selv vært i hundetjensten i forsvaret og tror mange hadde hatt gått av å gå til Thomas. Selma, som hunden min heter, har alltid gledet seg til hundekurs.

Blir ordet hundekurs nevnt begynner hun å logre og lar meg ikke gå ut av syne. Det er en stor glede både fra min side og Selma sin å gå på hundekurs. Jeg har nå blitt såpass gammel at jeg har måtte dra for å studere og får ikke være med på hundekurs fast, men så fort jeg har muligheten drar jeg og hilser på både Thomas og Berit. De er noen helt fantastiske personer som jeg virkelig glade for at jeg har truffet. Jeg har nå fulgt Thomas i over 7 år, og jeg tror aldri han kommer til å bli kvitt meg.

Susanne Dragvold

Tilbake til referanser

Din Hundeskole I Norge
Hotvedtgrenda 14
3158 Andebu
Tlf. 40 41 36 35
post@dinhundeskole.no

Åpningstider

Man–fre: kl. 11-18
Lørdag: kl. 11-15
Søndag: stengt